1. Home
  2. Boek uitgeven

Boek uitgeven

Self-publishing in het kort

Een boek uitgeven in eigen beheer houdt meer in dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Het gaat er voornamelijk om dat je volledige controle over het hele proces hebt. Schrijven, bewerken, omslag ontwerpen, publiceren, printen, en verkopen: jij bepaalt alles zelf! Dit betekent dat je complete creatieve en financiële vrijheid hebt. Bovendien blijven wij van je auteursrechten af, en ligt de verkoopprijs van je boek helemaal aan jou. Self-publishing is niet voor niets een snelgroeiende trend in de uitgeverij!

Hoe kan ik mijn boek uitgeven?

Dat is waar onze expertise in beeld komt! Wij streven ernaar om het uitgeven zo moeiteloos en toegankelijk mogelijk te maken. Ons platform biedt een verscheidenheid aan essentiële tools die de stap van schrijver tot auteur eenvoudig maakt.

Als je eenmaal je boek hebt geschreven, is de rest vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar een account aan te maken, een nieuw boekproject starten, en de zeven publicatiestappen door te lopen op ons platform. Je zal stap voor stap je boek creëren door, bijvoorbeeld, het opzetten van je verkoopkanalen, of het uitdrukken en/of downloaden van je boek.

Wanneer je eenmaal klaar bent met het creëren van je boek, kan je kiezen om het te publiceren en verkopen, of simpelweg een paar exemplaren te printen voor je eigen persoonlijke gebruik.

De voordelen van self-publishing

Met al deze vrijheid, kan self-publishing best overweldigend lijken, maar maak je geen zorgen: wij doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te maken! Zo kan je makkelijk gebruik maken van de vele voordelen van self-publishing:

  • Volledige creatieve vrijheid
  • Alle auteursrechten blijven van jou
  • Jij bepaalt de verkoopprijs en bijbehorende marges
  • Ons platform zal je door het proces begeleiden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de technische aspecten
  • Het kost je geen cent om via ons je boek te publiceren en verkopen
  • Wij zorgen voor het uitdrukken en bezorgen; het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een boek
  • Uitgeven is niet verplicht: je kan gerust een boek printen voor je eigen persoonlijke gebruik

FAQ

Is het verplicht om mijn boek te publiceren?
Nee! Je kan gerust de stap om je boek te publiceren overslaan, en gewoon exemplaren voor jezelf uitprinten.

Hoeveel kost het om een boek te publiceren?
Het kost geen cent om je boek bij ons te publiceren! Het enige waar je voor zou betalen is een ISBN (mocht je die willen), en het uitdrukken van boeken voor persoonlijk gebruik.

Wat voor soort boeken mag ik publiceren?
Op ons platform kan je paperbacks, hardcovers, en e-boeken publiceren. Je kan natuurlijk zelf bepalen wat de inhoud van je boek is. Wij bieden ook een reeks van mogelijkheden om je boek aan te passen, zoals het kiezen van het papier soort tot omslag afwerking. Je kan deze opties bekijken wanneer je onze prijscalculator gebruikt.

Menu