1. Home
  2. Mijnbestseller en het coronavirus

Mijnbestseller en het coronavirus

Een kort overzicht

We krijgen een hoop vragen over hoe wij als bedrijf omgaan met het coronavirus. Dus even wat dingen op een rijtje.

Bestellen en levertijden

Het is op dit moment gewoon mogelijk om boeken te bestellen via ons platform. Er zijn geen vertragingen in productie en levering.

Levering

Onze pakketten worden bezorgd via PostNL of DHL. Deze partijen bezorgen al onze zendingen contactloos en houden 1,5 meter afstand

Support

Onze support medewerkers zijn via mail net zoals anders gewoon te bereiken. Dus aarzel niet als je vragen hebt.

Hoe werken wij met het coronavirus?

De gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners staat voorop. We volgen de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Voor ons als online bedrijf is dat nog redelijk overzichtelijk. We werken met z’n allen vanuit huis, en hebben elke dag contact via online meeting programma’s zoals Skype en Google Meet. We kunnen onze dagelijkse werkzaamheden goed uitvoeren. Zoals elke dag zijn we dus bezig om ons platform waar mogelijk te verbeteren en onze klanten te helpen om de boeken te maken die ze voor ogen hebben.

Voor het drukken van onze boeken gebruiken we een aantal partners. Zoals je begrijpt gaat het drukken van boeken niet zo makkelijk vanuit huis. Om de fabrieken toch veilig draaiende te kunnen houden, zijn er een aantal maatregelen getroffen:

  1. Dagelijks vindt er een desinfectie ronde plaats op de meest kwetsbare plekken
  2. Geplande externe contacten die niet per se noodzakelijk zijn om op korte termijn te laten plaatsvinden: cancelen.
  3. Afspraken met externen die wel door moeten gaan: buiten de deur organiseren of via telefoon.
  4. Kantoorpersoneel komt niet meer op de productieafdelingen en het productiepersoneel komt niet meer op kantoor (tenzij het niet anders mogelijk is).
  5. Kantoorpersoneel werkt zo veel als mogelijk thuis
  6. Geen fysieke overdracht meer bij een ploeg overdracht
  7. Afstand houden tijdens momenten als lunch
  8. Overleg zoveel als mogelijk telefonisch

We hopen dat we hiermee zoveel als mogelijk bijdragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen ook dat we op deze manier kunnen blijven doen wat we zo graag doen. Mensen elke dag blij maken met de prachtige boeken die worden gemaakt.

#staysafe