1. Home
  2. Disclaimer

Disclaimer

De (auteurs-)rechten van deze website met bijbehorende inhoud berusten uitsluiten bij Mijnbestseller Nederland BV, 3013AE Rotterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Elk hergebruik of herproductie van een deel of alle inhoud is verboden in elke vorm. Je mag niet, behalve met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, de inhoud distribueren of commercieel exploiteren. Je mag het ook niet verzenden of opslaan op een andere website of een ander soort van elektronisch systeem.

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door Mybestseller en we streven ernaar om de informatie up to date te houden en te corrigeren. Wij maken geen enkele voorstelling of garantie van enige aard, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website zijn opgenomen voor enig doel. Het eventuele vertrouwen die je op dergelijke informatie legt, is daarom strikt op eigen risico.

Wij zullen in geen geval aansprakelijk zijn voor verlies of schade, inclusief, zonder beperking, indirecte of daaruit volgend verlies of schade, of verlies of schade, welke voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten voortvloeiende uit of in verband met het gebruik van deze website .

Alle inspanningen worden gedaan om de website vlot te laten draaien. Mijnbestseller draagt ​​echter geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn voor de tijdelijke onbeschikbaarheid van de website wegens technische problemen buiten onze controle.

Contactgegevens Mybestseller: info[at]mybestseller.com