Om onder andere boeken naar je toe te kunnen sturen en je royalty’s te kunnen betalen, is het noodzakelijk dat je gegevens over jezelf vastlegt. Dit doe je bij ‘Mijn gegevens’ Je legt hier als schrijver de volgende zaken vast:

  • Gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord om een account aan te kunnen maken (zie Account aanmaken).
  • Persoonsinformatie.
  • Adresgegevens.
  • Bankgegevens: deze zijn uiteraard strikt privé.
  • Nieuwsbrief: keuze of je periodiek informatie van ons wilt ontvangen. Je kunt deze optie altijd weer uitzetten.

Alle gegevens die je invult zijn strikt privé. Ze worden door ons niet gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn niet inzichtelijk door derde partijen. Zie hiervoor ons privacystatement.

Tips

  • Zorg ervoor dat je alle gegevens compleet hebt ingevuld.
  • Indien je gegevens wijzigen: pas dan zo snel mogelijk ‘Mijn gegevens’ aan zodat die gegevens altijd actueel zijn.

FAQ

Waarom moet ik me registreren?
In het begin hoef je alleen maar je naam en e-mailadres te registreren. Samen met een door jou gekozen wachtwoord krijg je toegang tot ons self-publishingplatform. Wij maken voor jou een persoonlijk dashboard aan, waarmee je in één oogopslag zicht hebt op al je schrijversactiviteiten.

Is mijn gebruikersnaam ook mijn schrijversnaam?
Nee, dat hoeft niet, maar het mag uiteraard wel. Veel mensen hebben de nodige inlogcodes bij diverse andere websites en vinden het fijn bij al die sites dezelfde naam en wachtwoord te gebruiken. Dat kan bij ons dus ook. Je kunt per boek een andere schrijversnaam invoeren als je onder pseudoniem wilt publiceren.

Waarom moet ik ook mijn bankgegevens invullen?
Op het moment dat jij je boek gaat publiceren, gaan wij er ook van uit dat je de nodige boeken zult verkopen. Om jou je royalty’s te kunnen uitbetalen, moeten we je bankrekeningnummer en je adresgegevens hebben.

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend om jou je royalty’s uit te betalen en boeken naar je te versturen.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?
Ja, onze software is veilig. Wij gaan zelf uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om. Zie ons privacystatement voor meer informatie.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik stop met publiceren of mijn boeken elders wil publiceren?
Allereerst zouden we het betreuren als je weggaat. Wij doen er alles aan om het uitgeven, promoten en verkopen van je boek zo goed mogelijk te faciliteren. Geef, als je zeker weet dat je weggaat, in ieder geval de reden aan, dan kunnen wij ons verder verbeteren. Jouw gegevens bewaren we alleen voor zover wij daar fiscaal toe verplicht zijn en alleen indien je boeken hebt verkocht via ons.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?
Indien je je profiel wenst te verwijderen, kun je contact met ons opnemen. Wij controleren dan of we je nog royalty’s moeten uitbetalen voordat we jouw account verwijderen.