Als je wilt kun je eenvoudig promotiemateriaal voor je boek bestellen. Het promotiemateriaal is volledig op maat gemaakt voor je boek. Zo wordt het omslag van je boek, jouw naam, de titel en de korte omschrijving standaard opgenomen. De kaartjes worden van stevig karton gemaakt (350 gram) en zijn het visitekaartje voor jouw boek. Na betaling worden de kaartjes na circa een week bij jou thuis afgeleverd.

Tips

  • Visitekaartjes zijn de manier om ‘iets achter te laten’ bij mensen die je hebt ontmoet.
  • Zorg dat je ze altijd bij je hebt.
  • Laat mensen je visitekaartje scannen met hun smartphone, dan sta je gelijk in hun contactgegevens.

FAQ

Wat houdt de stap ‘Promotiemateriaal’ in?
Je kunt via ons gepersonaliseerde visitekaartjes bestellen tegen een lage prijs. De visitekaartjes zijn opgemaakt in onze huisstijl. Zo komt de foto van je omslag op het kaartje, de titel van jouw boek, je naam, website en e-mailadres. Een ideale manier om je boek te promoten.

Hoelang duurt het om visitekaartjes te krijgen?
Wij gaan uit van een levertijd van circa één week.

Waarom moet ik vooraf betalen?
Zodra wij onze partner opdracht geven om de kaartjes te maken worden kosten gemaakt. Om geen onnodig risico te lopen, vragen we je alvast vooraf te betalen.

Kan ik ook kaartjes bijbestellen als ze op zijn?
Ja, dat kan altijd.

Denken jullie echt dat ik hiermee meer boeken verkoop?
Absoluut. Waar je ook bent, op bezoek bij kennissen, bij de sportvereniging, op straat, in de kroeg: wanneer mensen geïnteresseerd zijn in jouw verhaal, maak je een professionele indruk wanneer je hem of haar iets mee kunt geven.

Ik zie dat er sites zijn waar ik de kaartjes goedkoper kan laten maken?
Ongetwijfeld zijn er aanbiedingen van partijen die (tijdelijk) goedkoper zijn. Wij hebben gekozen voor kwaliteit: dubbelzijdig full colour bedrukt op stevig karton, professionele kaartjes en compleet gepersonaliseerd.

Kan ik het visitekaartje nog wijzigen voordat het gedrukt wordt?
Nee, dat kan je niet. Mogelijk is dit in de toekomst wel te doen, door bijvoorbeeld het telefoonnummer en e-mailadres aan of uit te zetten.