1. Home
  2. Wij zijn Mijnbestseller

Wij zijn Mijnbestseller

Ons verhaal

Ons doel is om schrijvers de mogelijkheid te bieden hun gedroomde boek te maken en te publiceren. We proberen dat zo goed mogelijk en op een betaalbare en milieuvriendelijke manier te doen.

Wat we doen

Wij zijn een onafhankelijke club mensen die iedereen in staat stelt zijn of haar verhaal te vertellen en te delen met de rest van de wereld. In boekvorm, als paperback, hardcover en/of e-book. Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft te vertellen en vinden het een prestatie van formaat als je dat ook daadwerkelijk doet.

Uitgeven gemakkelijk gemaakt

Het uitgeven van een boek is best een uitdaging, maar wij hebben het eenvoudig voor je gemaakt. Ons publicatieplatform neemt je figuurlijk bij de hand en leidt je stap voor stap door het publicatieproces. Zo geven we je goede tips en instructies voor je manuscript en kun je jouw omslag met onze Cover Designer maken. Jij zit aan het stuur, bepaalt het tempo en de inhoud en wat je verdient als je jouw boek wenst te verkopen.

Verkopen zoals jij dat wil

We bieden verschillende manieren aan om je boek te verkopen. Allereerst kun je je boek uiteraard tegen interessante tarieven zelf aanschaffen en rechtstreeks verkopen aan je fans. Daarnaast kun je jouw boeken verkopen via onze eigen webshop, via de boekhandels en ze direct verkopen aan je klanten via social media en je eigen websites. Ook krijg je kosteloos een auteurswebshop van ons voor de verkoop van je boek. Wel zo gemakkelijk. De marges, zeker voor het rechtstreeks verkopen van je boeken, zijn hoog. Je blijft bijna real time op de hoogte van de verkopen en maandelijks betalen we je jouw verdiende royalty.

Geen grote en dure voorraad dankzij Printing on Demand

Je hoeft zelf geen grote en dure voorraad boeken meer te hebben. Dankzij de ontwikkeling op het gebied van Printing on Demand. De boeken worden per stuk gedrukt. Zo bepaal je dus zelf hoeveel boeken je wenst te hebben. En het goede nieuws: al vanaf 3 exemplaren bieden we aantrekkelijke volumekortingen. Heb je wel veel boeken nodig? Geen probleem, dan stappen we over op offsetdruk.

We helpen je

Ons support team staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen tijdens het proces van uitgeven en verkopen. We snappen hoe belangrijk jouw boek voor je is en doen er alles aan om er voor te zorgen dat je ook echt trots op je boek kunt zijn.

Onderdeel van Mybestseller

Mijnbestseller is onderdeel van Mybestseller, een van de marktleiders in Europa op het gebied van self-publishing en digitaal printen. Mybestseller heeft diverse  uitgeefmerken in 8 verschillende Europese landen. Met 24bookprint.com heeft Mybestseller de oplossing voor digitaal drukwerk van boeken en magazines in Europa en de rest van de wereld. Mybestseller biedt derde partijen de mogelijkheid om een white label uitgeefplatform te gebruiken in de eigen huisstijl en met een webshop. Voor meer informatie: info [at] mybestseller.com.

Wat we denken

Verhalen schrijven, delen en lezen maakt de mens.

Uitgevers zijn niet de bewakers van kwaliteit.

Creativiteit is veel belangrijker dan zakelijke belangen.

Auteurs moeten alle rechten op hun werk zelf behouden.

Publiceren moet voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn.